Jordemoder-konsultation

Tid og ro til graviditetsundersøgelsen med din egen jordemoder

Få din helt egen jordemoder hjem til dig og oplev tryghed i din graviditet. Med en jordemoderkonsultation i eget hjem er der god tid til at tale om det, der fylder for lige præcis dig. Vi er eksperter i at vurdere både din og dit barns helbredstilstand, og møder dig altid med nærvær, tid og omsorg. Vores konsultationer varer altid mindst en time, så du og dit barn kan undersøges i ro og mag, og der er tid til en dybdegående samtale.

Privat jordemoder i dit hjem

Med en privat jordemoder fra Preggio kan du vælge at have samme jordemoder gennem hele graviditeten og dermed få masser af kontinuitet og kendthed. Du kan også vælge blot at booke enkelte konsultationer som supplement, eller når der opstår et behov.

En konsultation med en privat jordemoder kan være gavnlig i hele graviditeten og kan eksempelvis være for dig, der har en særlig problemstilling, du ønsker at få belyst, eller for dig, der ønsker at have ekstra tid med jordemoderen. Det kan også være, at du vil have større fleksibilitet i forhold til hvor og hvornår konsultation skal være, og hvor længe du skal vente på at få en tid.

Hindeløsning

Hvis du er moden til det og er senere end 40+0, kan en jordemoderkonsultation indeholde hindeløsning. Hindeløsning kan være med til at igangsætte fødslen og betyder i praksis, at fosterhinderne rundt om din baby løsnes af jordemoderen, der undersøger dig indvendigt. Der er ikke tale om, at fosterhinderne sprænges, men at jordemoderen hjælper kroppen med at afgive hormoner, som fører til at livmoderhalsen åbnes.

En privat jordemoderkonsultation kan indeholde:

Dybdegående samtale
Udvendig undersøgelse med vurdering af barnet indstilling i bækkenet, samt fosterskøn og symfyse-fundus mål, hvor livmoderens vækst måles
Lytte hjertelyd (efter uge 20)
Urinundersøgelse, blodtryksmåling
Evt. hindeløsning, hvis du vurderes moden til det (tidligst fra 40+0).

Du kan få tilskud til privat jordemoder, hvis du er medlem af sygeforsikringen "danmark".

BOOK

price icon

Med Sygeforsikringen "danmark": 416,50 kr.

danmark sygeforsikring logo