13/11/2017

Spørg en jordemoder om graviditet, fødsel og barsel

Har du spørgsmål til graviditet, fødsel og barsel, som du gerne vil have en jordemoders svar på? Vi har lavet en gruppe på Facebook, hvor flere jordemødre vil sidde klar til at svare på dine spørgsmål ganske gratis.

Få adgang til at spørge en jordemoder
Du kan læse om vores jordemødre her.

Jordemødrene vil have svartid et par gange om ugen. Har du spørgsmål, der ikke kan vente, bør du kontakte din egen jordemoder eller booke en af vores ydelser, såsom jordemoderkonsultation, fødselsforberedelse eller barselsbesøg.

Jordemødrene svarer fra en officiel profil, så du kan være sikker på, at svaret kommer fra en kvalificeret fagperson. Efter hver spørgetime lukkes der for muligheden for at kommentere opslagene, så jordemoderens svar vil være det sidste på opslaget. På den måde kan du altid få et overblik over tidligere spørgsmål og svar.

Jordemoderen svarer på det enkelte opslag og ikke opslagets kommentarer. Vil du have svar på et spørgsmål, skal du derfor slå et opslag op. Vil du gerne være anonym, kan du følge siden Preggio – din egen jordemoder hjem til dig og skrive en privatbesked der.

Alle kan stille spørgsmål i gruppen, men vi henstiller til at det kun jordemødrene, der skriver svar. Der er mange andre gode grupper, hvor gravide og mødre kan dele ud af deres erfaringer og viden.

Da vi får mange spørgsmål og gerne vil nå at kunne svare alle, kan vi ikke indgå i en uddybende dialog om spørgsmålet og evt. tillægsspørgsmål.

Svarene her kan ikke erstatte den regulære kontakt med sundhedspersonalet, og ved større spørgsmål/problematikker anbefaler vi en jordemoderkonsultation.

Preggio er en platform, hvor du kan booke en privat jordemoder hjem til dig selv. Jordemødrene tilbyder forskellige ydelser såsom konsultationer, fødselsforberedelse, efterfødselssamtale, ammehjælp, rebozo massage og akupunktur. Der er Preggio-jordemødre flere steder i landet.