Skal du først til jordemoder i uge 28? Få 30% i rabat på et jordemoderbesøg

30% i rabat til alle, der ikke ser en jordemoder før uge 28. Få besøg af en jordemoder i en time for 486,5 kr. (under 350,- hvis du er medlem af “danmark”).

Da vi på Facebook søgte testpersoner til vores nye koncept, hvor jordemoderen kommer hjem til den gravide, blev vi overvældet af den store interesse. Især skrev mange til os, at de først så en jordemoder i uge 28 og derfor gerne ville have besøg af en jordemoder tidligere.

Er man gravid i København og omegn, og skal føde på Hvidovre Hospital, kan man nemlig risikere først at se en jordemoder omkring uge 28 – eller i syvende måned! Det synes vi er rigtigt ærgerligt.

Derfor vil vi gerne hjælpe jer gravide, der endnu ikke har været til samtale og konsultation med en jordemoder og som først skal til jordemoder i uge 28. Vi giver 30% i rabat på din første booking hos os – du vælger selv om det skal være til en jordemoderkonsultation, fødselsforberedelse eller andet.

Du kan altså få besøg af en jordemoder hjemme hos dig selv i en hel time for kun 486,50 kr. (normalpris 695 kr.). Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark” er prisen under 350 kroner, da de giver tilskud til jordemoder.

Brug rabatkoden: uge28 – når du booker en privat jordemoder hos os.

Vi håber, at vi med det her tiltag kan være med til at mindske antallet af gravide, der først får kontakt med en jordemoder sent i graviditeten.

Kærlig hilsen
Jordemødrene hos Preggio

hej@preggio.dk

Bernhardt Jensens Boulevard 89, st tv.

8000 Århus C

Åbningstider: Man - Fre 9:00 - 17:00

CVR: 37119954

mobilepay logo visa logo visa electron logo mastercard logo

Facebook Rating
4.8

Vi støtter: red barnet logoWWF logoMasange hospital logo

© Preggio. Alle rettigheder forbeholdes.