Preggio Jordemoder Sasha
jordemoderforeningen logo

Jordemoder: Sasha (København)

Som jordemoder anser jeg det som min fornemmeste opgave at bevare det normale normalt – uden unødige indgreb, og altid med mor og barns sikkerhed som første prioritet samt med øje for familiens oplevelse af medinddragelse. Jeg er grundig og forsøger hele tiden at være et skridt foran med fagligheden. Jeg har beskæftiget mig en del med kvinders fødselsoplevelse, og jeg anser derfor kontinuitet, empati og tydelig kommunikation som en stor del af jordemoderarbejdet.

Mit jordemoderfaglige henblik er på at skabe de bedste forudsætninger for en god graviditet med en positiv og styrkende fødselsoplevelse samt en tryg start på det nye liv som forældre.

Jeg er selv mor til to drenge på 10 år og 1 år og bosat i Vanløse. Jeg har tilbragt flere år i Indien, hvor jeg blandt andet har dyrket yoga, mediteret og taget en uddannelse i ayurvedisk massage. Mine rejser til Indien har været med til at gøre mig til et meget rummeligt menneske.

Jeg har arbejdet med både graviditet, fødsler og barselsområdet. Derudover har jeg kurser i brugen af rebozo-massage, som jeg har undervist i, samt kursus i den svære efterfødselssamtale. Jeg tilbyder også hjælp og vejledning til amning, samt akupunktur til både gravide og barslende.

Jeg kommer til: København

BOOK bullet

Du kan få 30% tilskud med

danmark sygeforsikring

BOOK bullet

alle jordemodre icon

Facebook Rating
5.0

Tlf: 60 57 00 61

hej@preggio.dk

Bernhardt Jensens Boulevard 89, st tv.

8000 Århus C

Åbningstider: Man - Fre 9:00 - 17:00

CVR: 37119954

mobilepay logo visa logo visa electron logo mastercard logo

Facebook Rating
5.0

Vi støtter: red barnet logoWWF logoMasange hospital logo

© Preggio. Alle rettigheder forbeholdes.