Preggio Jordemoder Karen
jordemoderforeningen-logo

Jordemoder: Karen (Sønderjylland)

Jeg er jordemoder og IBCLC (ammekonsulent) med ansættelse i det offentlige som hjemmefødselsjordemoder ved siden af mit virke som privat jordemoder.

Jeg har en urokkelig tro på, at kvinder besidder uanede mængder af kræfter og har en helt unik intuition til at kunne gå hele og styrkede gennem både graviditet, barsel og fødsel. Hvis du har brug for en nærværende og evt. kendt jordemoder er det lige mig, du har brug for. Jeg er både til hele forløb, men også til enkelte behandlinger, som fødselsmodnende akupunktur eller en hurtig konsultation efter arbejdstid.

Hvis du f.eks. rigtig gerne vil have hjælp til amning, vil det være effektivt med et forløb af 4 gange, hvor det første ammebesøg ligger allerede i graviditeten, det næste lige efter fødslen og de to sidste efter behov.

Den gravide – som bruger af svangreomsorgen i Danmark – ligger mig meget på sinde, hvorfor jeg har valgt at lægge frivilligt arbejde i Forældre og Fødsels bestyrelse, ligesom jeg er frivillig ammerådgiver i organisationen.

Og ellers bruger jeg min fritid på mine mand og vores 6 børn. Jeg synger i kor, spiller orgel og tegner stregtegninger af englebørn.

Jeg glæder mig til at møde dig og høre lige præcis din historie.

Jeg kommer til: Sønderjylland: Sønderborg Kommune, Haderslev Kommune, Aabenraa Kommune, Tønder Kommune

BOOK bullet

Du kan få 30% tilskud med

danmark sygeforsikring logo

BOOK

alle jordemodre icon

Facebook Rating
5.0

Tlf: 60 57 00 61

hej@preggio.dk

Bernhardt Jensens Boulevard 89, st tv.

8000 Århus C

Åbningstider: Man - Fre 9:00 - 17:00

CVR: 37119954

mobilepay logo visa logo visa electron logo mastercard logo

Facebook Rating
5.0

Vi støtter: red barnet logoWWF logoMasange hospital logo

© Preggio. Alle rettigheder forbeholdes.