Preggio Jordemoder Henriette
jordemoderforeningen-logo

Jordemoder: Henriette (København)

Jeg brænder for at klæde dig og din partner på til at håndtere graviditeten, fødslen og barselsperioden. Jeg vil fortælle om det I har brug for at blive klogere på, og lytte til jeres tanker og eventuelle bekymringer – og gøre mit bedste for at hjælpe jer videre med det.

Vi kan tale sammen fra du opdager, du er gravid. Jeg vil dog først lytte til barnets hjertelyd fra uge 20, hvor hjertet er så stort at jeg kan høre det med mit lytterør. I løbet af din graviditet kan jeg tilbyde: Graviditetsundersøgelser og -samtaler, samt fødselsforberedelse. Efter din fødsel tilbyder jeg efterfødselssamtaler.

Jeg er uddannet i og har særlig erfaring med fødselsangste kvinder, og kvinder som tidligere har haft et dårligt fødselsforløb. Hvis du har haft et svært forløb, kan det være relevant at tale fødselsoplevelsen igennem lige efter du har født – men også når du bliver gravid igen, hvor man kan opleve, at tanker om den tidligere fødsel kan dukke op igen.

Med mig får du en nærværende jordemoder med kompetent vejledning og fokus på den situation du/I er i. Jeg vil altid tage udgangspunkt i det du/I har brug for – og der er god tid til at tale om det!

Jeg kommer til: København K, S, V, Ø, N, NV, SV, Frederiksberg, Valby, Vanløse, Brønshøj, Hellerup, Gentofte og Charlottenlund.

BOOK bullet

Du kan få 30% tilskud med

danmark sygerforsikring

BOOK

alle jordemodre icon

Facebook Rating
5.0


Tlf: 60 57 00 61

hej@preggio.dk

Bernhardt Jensens Boulevard 89, st tv.

8000 Århus C

Åbningstider: Man - Fre 9:00 - 17:00

CVR: 37119954

mobilepay logo visa logo visa electron logo mastercard logo

Facebook Rating
5.0

Vi støtter: red barnet logoWWF logoMasange hospital logo

© Preggio. Alle rettigheder forbeholdes.