Preggio Jordemoder Alexandra
jordemoderforeningen-logo

Jordemoder: Alexandra (Storkøbenhavn)

Jeg er en frisk og erfaren jordemoder på 55 år, som brænder for mit fag. Jeg har næsten 30 års erfaring som jordemoder i Danmark og Norge. Gennem nærvær og forståelse for det individuelle par, vil jeg kunne bidrage med lige dele empati og professionalisme, og derved give dig den tryghed og tro på sig selv, som en fødsel kræver.

Mit foretrukne kompetenceområde er konsultationer, dvs. graviditetsundersøgelser, samt fødselsforberedende vejledning af gravide/par og hjælp til nybagte forældre i barselsperioden.

Jeg går meget op i at inddrage både dig og din partner i processen, samt at hjælpe med at håndtere bekymringer, følelser, tanker og evt. angst. Gennem praktiske øvelser og tæt dialog, hjælper jeg jer som par med at indtage det rette mindset, som forbereder jer mentalt til at komme godt igennem fødslen.

Efter fødslen giver jeg gode råd og vejledning til barselsperioden, og hjælper med amning, kostvejledning, opfølgende kontrol og fødselssamtaler som kan reducere evt. efterfødsels-stress, Jeg har et holistisk menneskesyn og bruger gerne alternative metoder i behandlingen af den gravide, såsom akupunktur, zoneterapi, akupressur, massage og terapeutiske samtaler.

Som person er jeg åben, positiv, optimistisk, omsorgsfuld, rummelig og tålmodig. Jeg har selv født to børn og har derudover 1 barnebarn. Jeg er født i Polen og taler flydende dansk, polsk og kan begå mig på engelsk og norsk.

Jeg kommer til: Storkøbenhavn (30-40 km fra Islands Brygge)

BOOK bullet

Du kan få 30% tilskud med

danmark sygerforsikring logo

BOOK bullet

alle jordemodre icon

Facebook Rating
5.0

Tlf: 60 57 00 61

hej@preggio.dk

Bernhardt Jensens Boulevard 89, st tv.

8000 Århus C

Åbningstider: Man - Fre 9:00 - 17:00

CVR: 37119954

mobilepay logo visa logo visa electron logo mastercard logo

Facebook Rating
5.0

Vi støtter: red barnet logoWWF logoMasange hospital logo

© Preggio. Alle rettigheder forbeholdes.