5 gode grunde til hvorfor man kan vælge en privat jordemoder

Der kan være flere tilfælde i både graviditeten og barslen, hvor det giver mening at vælge en privat jordemoder, fx som supplement til de offentlige tilbud. Vi har her samlet fem gode grunde til hvorfor det kan være relevant og givende for dig, at booke tid hos en privat jordemoder.

1) Din jordemoder og dig får tid og ro til det vigtige

Med en jordemoder fra Preggio er der altid god tid uanset om du ønsker en jordemoderkonsultation, fødselsforberedelse, et barselsbesøg eller noget helt fjerde. Vi har afsat en time til besøget, så der er tid og ro til at tage udgangspunkt i dig og dine behov. Og vi kommer hjem til dig, så du kan være i vante, trygge rammer.

Normalt varer en jordemoderkonsultation i det offentlige ca. 20 minutter. Her skal der være tid til både samtale, blodtryksmåling, urinundersøgelse, udvendig undersøgelse, informationer og pjecer samt journalføring. Det efterlader ikke meget tid til spørgsmål fra den gravide, eller en dybdegående samtale om det, der egentlig fylder og som med vores øjne er det allervigtigste.

Hverdagen kan indimellem være travl med arbejde, madpakker og aftaler. og En tur til jordemoder på sygehuset kan ofte være svær at få til at passe ind, da det ofte indebærer transport- og ventetid.

Uanset om du ønsker en jordemoderkonsultation, ammehjælp eller andet, kommer vores jordemødre altid hjem til dig, så du ikke skal bruge tid og energi på at bevæge dig ud af døren. Brug i stedet tiden på at nyde graviditeten og barslen, så du kan disponere energien rigtigt.

2) Du får besøg af en jordemoder, når det passer i din kalender

En graviditet og tiden efter fødslen efterlader ofte mange spørgsmål og usikkerhed. De fleste offentlige fødesteder tilbyder, at en gravid ser en jordemoder mellem tre og fem gange, og flere steder ligger den første jordemoderkonsultation sent i graviditeten. I de fleste tilfælde ser man ingen jordemoder i tiden efter fødslen.

Vi ved at mange har behov for at se en jordemoder oftere end de kan komme til i det offentlige. Og vi ved, at det kan være besværligt, at have tid i kalenderen, når man endelig får besked om den næste jordemoderkonsultation eller fødselsforberedelse.

Vi vil derfor gerne gøre det let og simpelt for dig som gravid og barslende, at få tid hos en jordemoder, uanset hvornår behovet opstår. Du kan booke en privat jordemoder hos os med kort varsel, eller du kan booke længere ud i fremtiden og dermed planlægge din kalender og dine aftaler.

SE VORES PAKKEFORLØB arrow

3) Du får specialiseret jordemoder-hjælp i din graviditet og barsel

Vores jordemødre tilbyder kun det, de brænder for, er uddannede inden for eller på anden måde er specialiserede i. Det betyder, at du kan forvente en høj kvalitet uanset hvilken ydelse du booker.

Booker du eksempelvis gravid-akupunktur vil den jordemoder, der kommer hjem til dig, have en specialuddannelse i akupunktur til gravide. Hun vil derfor kunne målrette sin behandling til lige præcis dig, uanset hvor i graviditeten du er og om du fx har behov for fødselsmodnende akupunktur eller akupunktur mod graviditetsgener.

Det samme gælder de jordemødre, der tilbyder rebozo-massage eller gravidmassage.

4) Du sætter dagsordenen og vælger selv din jordemoder

Vi ønsker, at det er dig, der sætter dagsordenen for hvad vi skal tale om, undersøge, afhjælpe og fremme – ikke omvendt. Det er din graviditet, din krop og din kommende fødsel. Vi arbejder ud fra en tro på, at du er ekspert i dit liv og vi i vores fag. Begge dele er lige meget værd og kan ikke stå alene.

Derfor tager hvert jordemoderbesøg udgangspunkt i dine behov, vilkår og ønsker. På vores side kan du læse om alle vores jordemødre og vælge hende, der passer bedst til dine ønsker. Alle vores jordemødre er klædt på til at hjælpe dig, men det kan jo være, du har specifikke præferencer.

5) Du kommer til at kende din jordemoder, og hun kommer til at kende dig

I det offentlige møder man ofte mange forskellige sundhedspersoner i løbet af en graviditet. Det kan være en skam, da man ved, at nogle af de vigtigste faktorer for at opnå tryghed i graviditeten, er kontinuitet og kendthed.

Du kan derfor have gavn af at få et længere forløb med en specifik jordemoder, der kommer til at kende din situation, dine ønsker og dine tanker. I kommer ind på livet af hinanden, udvikler en forståelse for hinanden og skaber et bånd, der bygger på tillid. Det giver de bedste betingelser for en god graviditet, fødsel og barsel.

Hos Preggio kan du booke en privat jordemoder fra tidligt i graviditeten, så du ser den samme helt fra den første jordemoderkonsultation og fødselsforberedelsen, til efter fødslen, hvor du kan få ammehjælp og efterfødselssamtale.

BOOK EN PRIVAT JORDEMODER arrow

hej@preggio.dk

Bernhardt Jensens Boulevard 89, st tv.

8000 Århus C

Åbningstider: Man - Fre 9:00 - 17:00

CVR: 37119954

mobilepay logo visa logo visa electron logo mastercard logo

Facebook Rating
4.8

Vi støtter: red barnet logoWWF logoMasange hospital logo

© Preggio. Alle rettigheder forbeholdes.